Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00
Weekend in overleg
Treatment 1

Klei behandeling

Klei is een veelgebruikt hulpmiddel in de auto detailing wereld. Het wordt gebruikt om oppervlakteverontreinigingen en vervuiling van de lak te verwijderen. Klei is effectief in het verwijderen van kleine deeltjes zoals boomhars, vogelpoep en industriële uitstoot, die zich hechten aan de lak van de auto en niet verwijderd kunnen worden met reguliere reinigingsmiddelen.

Het gebruik van klei in auto detailing vereist echter wel wat techniek en vaardigheid om ervoor te zorgen dat het veilig en effectief wordt gebruikt. Het is belangrijk om de klei te gebruiken in combinatie met een glijmiddel om wrijving op de lak te voorkomen en de klei soepel over het oppervlak te laten glijden.

Klei is een goed hulpmiddel om de lak van je auto in topconditie te houden en de glans te herstellen. Het is een belangrijk onderdeel van een grondige detailbeurt en kan helpen bij het behoud van de waarde van je voertuig.

Treatment 1

Koplampen polijsten

Het polijsten van de koplampen is een belangrijke behandeling in ons aanbod omdat het de veiligheid op de weg verbetert. Na verloop van tijd kunnen de koplampen dof worden als gevolg van oxidatie en blootstelling aan de elementen. Dit kan leiden tot verminderde zichtbaarheid 's nachts en een onveilige rijervaring.

Het polijsten van de koplampen omvat het verwijderen van de oxidatielaag en het herstellen van de helderheid van het plastic oppervlak. Dit wordt bereikt door middel van een reeks van polijststappen met specifieke polijstmiddelen en gereedschappen.

Dit zal niet alleen de esthetiek van de auto verbeteren, maar ook de veiligheid op de weg vergroten door het verbeteren van de zichtbaarheid in het donker. Koplampen laten polijsten is een geweldige manier om de levensduur van de koplampen te verlengen en de veiligheid op de weg te verbeteren!

Treatment 1

Uitgebreide wasbehandeling

Een uitgebreide wasbehandeling is een grondige reiniging van de auto, inclusief wassen, drogen en waxen om de lak te beschermen en een mooie glans te creëren.

Het omvat niet alleen het reinigen van de lak maar ook het reinigen van de velgen en ramen. Het is een belangrijke manier om de algehele uitstraling van de auto te verbeteren en de waarde en levensduur te behouden.

Treatment 1

Polijsten

Polijsten is een techniek die wordt gebruikt in de auto detailing om de lak van de auto te herstellen en te verbeteren. Het omvat het gebruik van speciale polijstmiddelen en gereedschappen om krassen, swirls en andere onvolkomenheden in de lak te verwijderen en een diepe glans te creëren.

Het polijstproces begint met het reinigen van het oppervlak van de auto om ervoor te zorgen dat er geen vuil of stof op de lak aanwezig is dat de polijstprestaties kan verminderen. Vervolgens worden er verschillende polijstmiddelen gebruikt om de krassen en oneffenheden in de lak te verwijderen en de glans te herstellen. Cleanbase zal de juiste techniek en polijstmiddelen gebruiken om ervoor te zorgen dat de lak niet wordt beschadigd tijdens het polijsten. Te veel druk of verkeerde polijstmiddelen kunnen de lak beschadigen en onomkeerbare schade veroorzaken. Wij kunnen de polijstbehandeling uitvoeren in 1, 2 of 3 stappen om tot het gewenste resultaat te komen.

Polijsten is een belangrijke stap in de auto detailing omdat het de lak van de auto herstelt en beschermt tegen verdere schade. Het creëert ook een mooie, diepe glans die de algehele uitstraling van de auto verbetert. Het wordt aanbevolen om het polijsten regelmatig uit te voeren om de levensduur en waarde van de auto te behouden.

Treatment 1

Uitgebreid stofzuigen

Uitgebreid stofzuigen is een belangrijk onderdeel van onze behandelingen en houdt kortweg in: het grondig reinigen van de binnenkant van de auto, inclusief het interieur, de stoelen, het dashboard en de vloerbedekking.

Cleanbase zal beginnen met het verwijderen van losse voorwerpen en afval uit de auto en vervolgens de bekleding en vloerbedekking borstelen om vuil en stof te verwijderen. Daarna wordt de auto grondig gestofzuigd om alle losse stofdeeltjes, kruimels en haren te verwijderen.

Vervolgens wordt er speciale aandacht besteed aan de kleine hoekjes, kieren en spleten in de auto, waar vuil zich vaak ophoopt. Dit doen wij middels perslucht en andere technieken.

Uitgebreid stofzuigen helpt niet alleen om de auto er schoner uit te laten zien, maar ook om de lucht in de auto te verbeteren door allergenen en stofdeeltjes te verwijderen. Het wordt aanbevolen om regelmatig uitgebreid te stofzuigen om de binnenkant van de auto in topconditie te houden!

Treatment 1

Vuilextractie

Vuilextractie is een populaire reinigingstechniek in de auto detailing-industrie. Het is een effectieve manier om tapijten, bekleding en vloermatten diep te reinigen en te verwijderen van ingebed vuil, vlekken en nare geuren.

Het proces begint met het aanbrengen van een speciale reinigingsoplossing op het te reinigen oppervlak. De oplossing wordt vervolgens ingeborsteld om vuil en vlekken los te maken en het tapijt en de bekleding op te frissen. Vervolgens gebruiken wij onze stoom-extractiemachine om de oplossing en het losgemaakte vuil en water uit de stoffering te zuigen. Dit laat het tapijt en de bekleding schoon, fris en relatief droog achter.

Vuilextractie is een effectieve manier om ingebed vuil en vlekken te verwijderen, waardoor het interieur van de auto er als nieuw uitziet en fris ruikt. Het wordt aanbevolen om dit regelmatig te laten doen.

Treatment 1

Leder reiniging en conservering

Leder reiniging en conservering zijn erg belangrijke stappen om het interieur van de auto er als nieuw uit te laten zien en de waarde van de auto te behouden. Lederen bekleding is duurzaam en ziet er stijlvol uit, maar vereist wel regelmatig onderhoud.

Het reinigingsproces begint met het verwijderen van stof en vuil van het lederen oppervlak. Vervolgens wordt er een speciaal lederreinigingsmiddel aangebracht om vlekken en ander vuil te verwijderen.

Na de reiniging wordt er een conditionerende crème aangebracht om het leer te voeden en te beschermen tegen uitdroging en scheuren. Deze conditionerende crème helpt het leer soepel te houden en vermindert de kans op schade door de zon en slijtage door dagelijks gebruik.

Treatment 1

Bescherming van de lak

Bescherming van de lak is een belangrijk aspect omdat de lak van de auto wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en vervuilingsfactoren die schade kunnen veroorzaken. Er zijn verschillende beschermingsmethoden, waaronder het aanbrengen van wax of glasscoating.

Wax is een populaire keuze omdat het een beschermende laag over de lak legt en de glans van de lak verbetert. Wax is verkrijgbaar in verschillende varianten, van natuurlijke wax tot synthetische wax. Het aanbrengen van wax zorgt voor een waterafstotend oppervlak en beschermt de lak tegen oxidatie, verkleuring en kleine krasjes.

Glasscoating is een moderne techniek die langdurige bescherming biedt en de lak van de auto een glanzende en spiegelachtige afwerking geeft. Het vormt een langdurige beschermende laag over de lak en zorgt ervoor dat vuil en water niet aan het oppervlak blijven kleven.

Beide beschermingsmethoden zijn effectief in het beschermen van de lak van de auto. Het wordt aanbevolen om de beschermingslaag regelmatig te vernieuwen om de levensduur van de lak te verlengen en de uitstraling van de auto te behouden.

Treatment 1

Diepreiniging van het interieur

Diepreiniging van alle hoekjes en kieren van het interieur is een cruciaal onderdeel omdat het de verborgen gebieden reinigt waar vuil, stof, en bacteriën zich kunnen ophopen. Tijdens een diepreiniging worden alle hoekjes en kieren, zoals de ventilatieroosters, knoppen, en naden tussen de zetels grondig gereinigd met speciale borstels en reinigingsoplossingen.

Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van perslucht om vuil en stof uit deze verborgen gebieden te verwijderen. Een krachtige stofzuiger wordt ook gebruikt om het losse vuil en stof te verwijderen.

Door het grondig reinigen van alle hoekjes en kieren wordt voorkomen dat vuil en stof zich ophopen en kan het interieur van de auto zijn frisse uitstraling behouden. Een diepreiniging kan helpen om onaangename geuren en bacteriën te elimineren en kan de gezondheid en het comfort van de bestuurder en passagiers verbeteren.